Luontaistuotteet

Perusvalikoiman lisäksi Katruusassa on myynnissä muun muassa Leguano-terveysjalkineita ja Human Tool -istuimia. Runsaasta lahjatavaravalikoimasta löytyy lahjoja niin isoihin kuin pieniinkin juhliin. Katruusa jälleenmyy myös Iso-Pahkalan keramiikkaa. Paikallisia erikoisuuksia ovat luomuhiutaleet ja käsityöt. Valikoimasta löytyy myös käsin tehtyjä korukivikelloja ja puutuotteita, joihin saa kaiverruksen asiakkaan haluamalla tekstillä.
Luontaistuntija-ketju tunnetaan monipuolisesta valikoimastaan. Valikoimistamme löytyy mm. seuraavia tuotteita ja tuoteryhmiä:  aminohapot, antioksidantit, elintarvikkeet, energisyyteen vaikuttavat tuotteet, eteeriset öljyt, hius-, ihonhoito- ja jalkojenhoitotuotteet, kalaöljyt sekä kivennäis- ja hivenaineet.
 
Valikoimissa on myös tuotteita kolesterolin hoitoon, kolotukseen, kuuloon, kynsille ja laihdutukseen. Liikkeistämme löytyy luomukosmetiikkaa, luonnon kosmetiikkaa, tuotteita luustolle, mielelle, muistille, nivelille, näkökyvylle, paastoon, painonhallintaan ja puhdistukseen, rasvahappoja, rautaa sekä sokeriaineenvaihduntaan, stressiin ja suolistoon vaikuttavia tuotteita ja superruokia.
 
Lisäksi on tuotteita sydämen hyvinvointiin ja uneen, urheiluravinteita sekä vastustuskykyyn, vatsaan ja virtsateihin vaikuttavia tuotteita, vitamiineja sekä vähähiilihydraattisia tuotteita.