Viridian – lähes kaikille sopiva ravintolisäsarja

Magnesium on tärkeä kivennäisaine muun muassa lihaksille, hermostolle ja luustolle. Kannattaa pitää huolta magnesiumin riittävästä saannista.

Suomalaiset saavat magnesiumia muun muassa viljavalmisteista (erityisesti täysjyväviljat), kasviksista (peruna, hedelmät, marjat) ja maitovalmisteista. Myös pähkinät, mantelit ja vehnänleseet sekä alkiot ovat hyviä lähteitä.

Magnesium on tuiki tärkeä monissa elimistön toiminnoissa. Sen riittävä saanti on olennaista lihaksille, hermostolle, hampaille ja luustolle. Elimistön magnesiumista noin puolet sijaitsee luustossa. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja elektrolyyttitasapainoa. Lisäksi tämä kivennäisaine osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Viridian – lähes kaikille sopiva ravintolisäsarja

Luontaistuntijan valikoimiin vakiintuneessa Viridian-sarjassa on keskeistä puhtaus, ympäristön huomioon ottaminen ja eettisyys. Englannissa valmistetut tuotteet eivät sisällä lisäaineita tai sidosaineita. Ne ovat myös täysin vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia.

Tuotteiden ainesosat on valittu huolellisesti ja pakattu kierrätettäviin lasipurkkeihin. Laadun takaamiseksi myös jäljitettävyys on tärkeää: käytettyjen kasvien taivalta pystytään seuraamaan siemenestä valmiiseen kapseliin asti. Viridianin käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja puhtaita: yli 40 % valmisteista on luomusertifioituja, eivätkä tuotteet sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Jokaisesta myydystä tuotteesta menee osuus hyväntekeväisyyteen lasten ja ympäristön auttamiseksi.

Viridian-tuotteita on saatavilla ainoastaan Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Viridian Magnesiumsitraatti-jauhe

Viridian Magnesium Citrate 150 g on miellyttävän- ja miedonmakuinen jauhe ilman mitään ylimääräistä. Jauhe liukenee erinomaisesti nesteeseen. Sitraattimuotoinen magnesium imeytyy hyvin. Vuorokausiannos 2,5 g eli puoli teelusikallista sisältää 375 mg magnesiumia. Nauti vaikka smoothien, veden tai mehun seassa! Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Se ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Luontaistuntijan valikoimiin vakiintuneessa Viridian -sarjassa on keskeistä puhtaus, ympäristön huomioon ottaminen ja eettisyys.

Lehden muita artikkeleita

D – Pohjoisen vitamiini ja etelän hormoni
Nykyisin tunnetut vitamiinit nimettiin niiden löytymisjärjestyksessä aakkoskirjaimin. Vuonna 1921 McCollum nimesi...
Lue
Suosittu painonhallintatuote poistaa makeanhimon
Garcinia Cambogia on hedelmä, joka tunnetaan myös nimellä Malabar tamarind. Hedelmä näyttää pieneltä, vihreältä...
Lue